Yhdistys

Spinonekerho on rekisteröity yhdistys, joka perustettiin Lapualla kesäkuussa 2011. Aiempina vuosina spinoneharrastajat ovat ilman järjestäytymistä mm. järjestäneet vuosittain Spinone SM -kokeen KAER-säännöillä. Vuonna 2008 harrastajat tekivät ryhmänä tutustumismatkan Italiaan Italian spinonekerhon päätapahtumaan Radunoon. Harrastajat ovat myös vuosittain palkinneet ansioituneita kanakoirien erikoiskokeissa palkittuja rotumme edustajia. Spinonekerho ry perustettiin spinoneharrastajien aloitteesta vaalimaan rodun alkuperäistä käyttötarkoitusta – metsästyskäyttöä.

Spinonekerhon tavoitteena on lisätä spinonen tunnettavuutta seisovana kanakoirana ja edistää spinoneiden käyttöä metsästyskoirana. Järjestämme kerhon puitteissa koulutustilaisuuksia sekä jaamme tietoa spinonen hoidosta ja kasvatuksesta. Pyrimme kokoamaan yhteen spinoneharrastajia ympäri Suomen Spinonekerhon yhteisiin tapahtumiin.

Yhdistyksemme jäseneksi ovat tervetulleita sekä aktiiviharrastajat että kotikoiran omistajat, vasta koiran hankintaa harkitsevat tai muutoin vain koirista pitävät, jotka haluavat tukea kerhomme toimintaa. Kaikki koulutuksemme ja yhteiset tapahtumat on tarkoitettu ensisijaisesti jäsenille -liitythän jäseneksi Spinonekerhoon.
Tervetuloa mukaan iloiseen koiraharrastusporukkaan!

 

”Kuka tarvitsee sanoja, kun silmät ja häntä puhuvat”